Helmer Solberg – om Willy fra Juleønsket

Af: Michael, uofficiel fanside

Helmer Solberg spiller rollen som Willy i TV 2s julekalender 2015 – Juleønsket – Her har du mulighed for at læse mere om Helmer Solberg.

Helmer Solberg er 12 år gammel og kommer fra Gentofte i København. Vi er ikke klar over om Helmer Solberg har en kæreste.

Helmer er kendt fra forestillingen “Billy Elliot” på Det Ny Teater – og i den forbindelse forklarer Helmer til Berlingske: “Der er mange ting, jeg har været nødt til at droppe. Ting, som jeg synes er rigtig fede. Så skal alle de andre drenge i Tivoli sammen. Men så begyndte jeg at droppe nogle af mine andre fritidsinteresser, og så kunne jeg for eksempel være sammen med drengene om onsdagen. Så blev det bedre. Man skal også have tid til fritid, ellers bliver det for proppet.”

Derudover medvirkede Helmer Solberg også i Per Vers musikvideo “Dum”, hvor han spiller den dumme dreng og i Tv-serien “Op med halen” i 6 episoder, som også er blevet vist på TV 2 og instrueret af Carsten Myllerup (Instruktøren bag Juleønsket)

Om Willy fra Juleønsket: Willy er Julies bedste ven og nabo. Bor alene med sin mor. Willy er en sød bangebuks. Selv mener han, at han bare har en sund realitetssans.

Billeder af Helmer Solberg:

Helmer_Solberg

Helmer_Solberg

Læs mere om skuespillerne fra Juleønsket:

Olivia Hillingsø … Julie
Jonathan Lindinger … Rafi
Esben Dalgaard … Julies far, Karsten
Signe Skov … Julies mor, Vigdis
Marie Boda … Mie, Julies halvstoresøster
Pelle Krusbæk … Toke, Julies lillebror
Marijana Jankovic … Vogter-engel Gabi
Allan Hyde … Vogter-engel Michael

Se komplet liste over medvirkende her