Lærke Winther – Om Mette fra Juleønsket

Af: Michael, uofficiel fanside

Lærke Winther kan opleves i TV 2s julekalender 2015 – Juleønsket – hvor Lærke Winther spiller rollen som Mette, der er mor til Willy. Her har du mulighed for at læse mere om den skønne skuespillerinde.

Lærke Winther er født d. 23. september 1975. Hun er uddannet fra The Arts Educational School, London 1996-1999.

Film, Tv og “Vild med dans”
Hun debuterede som Sandy i Hella Joofs “En kort, en lang” og senere har Lærke Winther samarbejdet med Joof med filmen “Oh Happy Day”, Tv-serien “Album” og DR2 satire-serien “Normalerweize”, som hun skrev og udførte med Anna Neye Poulsen (Der er en af manuskriptforforfatterne på “Tvillingerne og Julemanden”) “Normalerweize” blev et stort hit på DR 2 og gik flere sæsoner.

Lærke Winther Andersen blev Bodil nomineret i rollen som nybagt mor med fødselsdepression i filmen “Velsignelsen”, som også blev vist på flere internationale festivaler. Desuden har du kunne opleve Lærke Winther i Tv-serier som “Den som dræber” og “Dicte”.

I 2006 var Lærke Winther en af deltagerne i “Vild med dans”. Lærke Winther Andersen og Klaus Kongsdal, som hun dansede med var dog de allerførste der måtte forlade dansegulvet.

Om Mette fra Juleønsket: Mette er 40 år gammel og mor til Willy. Hun er bankdirketør og har ingen mand. Hun er god til at få styr på tingene og er en god mor for Willy.

Billeder af Lærke Winther:

Lærke_Winther Lærke_Winther

Læs mere om skuespillerne fra Juleønsket:

Olivia Hillingsø … Julie
Jonathan Lindinger … Rafi
Helmer Solberg … Willy
Esben Dalgaard … Julies far, Karsten
Signe Skov … Julies mor, Vigdis
Marie Boda … Mie, Julies halvstoresøster
Pelle Krusbæk … Toke, Julies lillebror
Marijana Jankovic … Vogter-engel Gabi
Allan Hyde … Vogter-engel Michael

Se komplet liste over medvirkende her