Om Juleønsket

Af: Michael, uofficiel fanside

I ’Juleønsket’ ønsker Julie (Olivia Hillingsø) på 12 år at holde juleaften med hele sin familie, men som sædvanlig ser den plan ud til at smuldre, da begge Julies forældre (Esben Dalgaard og Signe Skov) skal arbejde 24. december., og fordi Julies halvstoresøster, Mie (Marie Boda), skal holde jul med sin mor.

Julies ønske om at holde jul med hele sin familie bliver imidlertid hørt af ærkeenglen (Sonja Oppenhagen), og den unge, rebelske engleaspirant, Rafi (Jonathan Lindinger), får til opgave at opfylde Julies ønske.

På jorden får Rafi hurtigt følgeskab af flere engle (Spillet af bl.a. Allan Hyde og Marijana Jankovic), der er på en hemmelig mission for at bekæmpe en årtusinder gammel dæmon, der truer alle engle. I løbet af december hvirvles Julie og Rafi ind i et stort eventyr om en dyb familiehemmelighed, engle, dæmoner og kampen mellem det gode og det onde.

Juleønsket

– “Julekalenderne er en af de fineste traditioner på TV 2, og vi elsker at samle både børn og voksne til en fælles oplevelse i december. En tradition, som vi gør os meget umage med, og som vi værner om. I år er det et af de stærkeste hold, der står bag, og jeg glæder mig meget til at dele ’Juleønsket’ med danskerne”, siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang til TV2.

Se Juleønsket online på nettet

Se sendetider for Juleønsket her

Se hvornår Juleønsket bliver genudsendt her