Signe Skov – om Vigdis fra Juleønsket

Af: Michael, uofficiel fanside

Signe Skov spiller rollen som Vigdis i Juleønsket – TV 2s julekalender 2015. Her har du mulighed for at læse mere om Signe Skov og hendes rolle i Juleønsket.

Signe Skov er født 21. Januar 1977 og er uddannet på Statens Teaterskole i 2005. Signe Skov bor på Frederiksberg. De fleste børn kan måske huske hende som Jette i de anmelderroste børne Tv-serier “Pendlerkids”, “Pendlerkids II” og “Pendlerkids III”, mens de voksne måske mere husker Signe Skov fra “Klassefesten”-filmene, hvor hun spiller Lærke – der er kæreste Thomas, der bliver spillet af Troels Lyby.

Senest har Signe Skov medvirket i “Min søsters børn og guldgraverne” hvor hun spiller moderen. Derudover er Signe Skov også at se i sidste års julekalender – Tidsrejsen – hvor hun spillede Farmor i 1984.

Signe Skov blev gift med skuespilleren Carsten Bjørnlund i 2004, men de blev senere skilt. Sammen har de sønnerne Bertram og Vilfred. Vi er ikke klar over om Signe Skov har en kæreste.

Signe Skov

Om Vigdis fra Juleønsket: Vigdis er Julies mor. Hun er læge på skadestuen, så hun arbejder på de mærkeligste tidspunkter. Passer godt på alle sine tre børn og kan godt lide at blive forkælet af hendes mand – Karsten.

Billeder af Signe Skov:
Signe_Skov

Signe_Skov